søndag den 7. oktober 2007

Under stregen, under Brøndby

Efter en række gode uger, hvor de hviee både var over stregen og Brøndby (hallelujah!) er det for en tid blevet hverdag igen. Med Brøndbys sejr i Viborg er de nu á point med netop Viborg - 2 point over os.

Ingen tvivl om, at en nedrykning til Brøndby ville være næsten lige så fedt som et dansk mesterskab til AGF (OK, langt fra, men det dog næstfedeste i fodboldverdenen). Men det skal også erkendes, at de to ting er næsten lige usandsynlige. Så derfor må man være tilfredse med, at VFF ingen point fik ud af dét møde. Så skal vi bare vinde over AaB i morgen, så er vi over stregen, over Viborg - og det er fandme også fedt!!

Men hvem skal sikre denne sejr? Graulund har været uskarp længe, og Boom Boom ser ud til at være lidt mere ordinær end hvad vi så i Randers (som sagt, den bedste debut siden Aubynn). Er svaret måske at prøve det sorteste angreb i mands minde, med Dembéle og Boom Boom foran. Dembéle viste form ved at score i lørdagens andet holdskamp, så måske er han en løsning på sigt. Meget er i spil, men en ting er sikker: Ove knows!

1 kommentar:

Kalle sagde ...

Det bliver mellem os, Lyngby og Viborg at nedrykkerne skal findes. Ergo, bliver det også en transferkamp til vinter mellem os og VFF, for Lyngby tvivler jeg stærkt på.

Graulund, lad os give ham en sidste mulighed for at revanchere alle direktørerne fra Ålborg.