tirsdag den 9. oktober 2007

Nå!

Selvfølgelig skal man ikke være sønderknust over at tabe hjemme mod Aab, når man nu er AGF (hvornår har vi sidst vundet hjemme over dem...)

Men.. For fanden da, når man scorer tre mål hjemme på Communale, så skulle man sgu gerne hente tre point.. For fanden da... Og når de tre mål så oven i hatten er smukke striker-mål, så er det sgu ærgeligt!

Rent taktisk er der da noget at arbejde med:

- Zoneopdækning ved dødbolde er måske in fashion på den internationale fodboldscene - men som mod FCN så vi i går, at det ikke funker!! Der er ingen opmærksomhed omkring de folk, der løber ind i feltet for at modtage bolden - og det er sådan set dem, der er farlige ved dødbolde.

- Omstillingen, når vi taber en dum bold på midten, er ikke god nok. Vi bliver straffet hårdt i går, men det var da en usædvanlig statisk fireback kæde ved 3-5 målet!

Et forslag til en kold aften foran fjernsynet i Tyregod:

Mere italiensk, mere bevægelse, flere 1-0 sejre!!

For første gang er spørgsmålet: Does Ove know? Tror vi på Ovelutionen - eller hælder vi mere mod intelligent design (i fodbold, that is, ikke i forhold til den naturlige verden i øvrigt - jfr Gregersen senior)

PS: Udvandrede i øvrigt i går for første gang i 13 år - gik ved 0-4 i runde 18 af 1994-1995-sæsonens forsmædelige 0-5 nederlag mod SIF...

Ingen kommentarer: