søndag den 2. september 2007

Løst og fast

Søndag eftermiddag er ofte lig tømmermænd - særligt efter en lang druktur i Struer (Struer?) med koen, keim, fmd og store, efterfulgt af en tur til Viborg for at se AGF.

De hviee - hold kæft en tynd kop the! 1200 hviee er i byen og giver den max gas, og så vælger man den mest tamme attitude siden.. HIK-kampen. Ingen tænding. Og igen klart, at Kim Madsen ikke er i kampform endnu. Budtz-Persson aksen skal redde vores røv i foråret, sammen med den nye Drogba (ja, udseende er nok til at bedømme en spillers kvalitet!!). Det i går var forfærdeligt, vi ryger ud, hvis det bliver ved på den måde.

Og WP+ andre små fraktioner af idioter valgte at vise sig fra deres dårlige side, med abe-lyde og ølkast efter VFFs sorte målscorer, latterlig optræden ved stationen - samt trusler mod keim ud af det blå. Fucking idioter! Tag jer sammen!

And now to something completely different: Har fået den nye (amerikansk producerede) plade med tyske Joy Denalane. Ser man bort fra, at hun lyder som 1998, så er hendes musik lige i skabet. God funky neosoul med lidt gæsteoptræden fra bl.a. Lupe Fiasco (hvorfor vælger man dét kunsternavn?). Denalane er mig bekendt ikke slået igennem uden for Tyskland endnu, men en rigtig god plade...

Og igen - something completely different.. Har som tidligere annonceret læst en bog om Napoleon. Og selvom man får indtrykket af en megaloman diktator, så får jeg ikke helt besvaret mine spørgsmål - Stalin eller Alexander? Forstår ikke, hvorfor franskmændene stadig dyrker ham, hvis han smadrede deres land? Er til gengæld ved at læse Verner Møllers fantastiske "doping-djævlen", hvor han river doping-hyklernes argumenter fra hinanden. Klart en anbefalelsesværdig bog!

Ingen kommentarer: