søndag den 13. april 2008

Top tre

Kendere af mig vil vide, at jeg er meget passioneret omkring dagligvareindkøb. Og jeg ahr tidligere lovet flere lister a la Erlend Loe.

Ergo en top tre og bund tre liste over hhv. discount og full service butikker i Århus.

Top tre - discount:

1. Netto, Jægergårdsgade: Stor, ryddelig, velassorteret. Man kan få et ustødt æble efter kl 16, og man er ikke ved at skvatte i papkasser.
2. Aldi, Vanggårdscentret: Ingen liste uden Aldi - og denne bryder med konventionerne og er faktisk som regel pænt opryddet, og de har sjældent udsolgt af den klassiske stenovnspizza (den væsentligste grund til at tage i Aldi).
3. Netto, Randersvej: Mange af de samme begrundelser som nr. 1, men dog knap så stor og dermed lidt mindre velordnet og overskuelig. Og så ligger den på Randersvej.

Bund tre - discount:
1. Aldi, Grønnegade: Lille, snæver, klaustrofobisk. Ildelugtende. Aldrig frisk frugt og grønt. I de snævre gange har man valgt opstille store rodekasser, som gør, at man må kante sig forbi. Argh!
2. Alta, Frederiksalle: Hvem har placeret flaskeautomaten i frugtafdelingen lige inden for døren. Lugten af gammel sur øl fremmer ikke min lyst til at købe frugt der, ligesom man ikke rigtigt kan kalde det discount, når man opererer med Føtex priser!
3.

Top tre - full service:
1. Ritten på Langenæs: Dette pensionistparadis trækker med sine vanvittige tilbud, den gode bag-in-box La Cuvee m god deklassificeret Côte de Rhone vin m 14% til 80 kr. og hele stemningen af 1980. Bedste oplevelse: Når købmanden over højttalerne kundgør, at der de næste ti minutter er seks top for en tier.
2. Løvbjerg, Trøjborg Centret: To ord: Pingo tilbud
3. Irma, Magasin: Den er ganske vist ikke åbnet endnu, men mon ikke den bliver et hit!

Bund tre - full service
1. Føtex Bruunsgade - dyr, lille og snæver
2. Føtex Guldsmedegade - dyr, snæver og fordelt over fire etager!
3. Føtex Frederiks Alle - er mest med, fordi den er min lokale. Hader generelt bare Føtex!

1 kommentar:

Anonym sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.