mandag den 12. november 2007

Viborg - verdens værste away?

Klokken 19.00 i aften er der kick off til et bundgys af karakter i suppen. Viborg hjemme mod AGF. Eller fra min synsvinkel: Viborg away. En af de der trælse kampe, som altid ender med nederlag. Der er altid koldt i Viborg. Og så var der lige det der med ungdommen sidst vi var i Viborg. Ikke mere om det...

Vi har ikke vundet ude over Viborg siden... Claus Struck scorede eller noget i den stil. Vi fik vist nok 2-2 i nedrykningssæsonen på mål af en endnu yngre Krabbe (19 år - i gang med sin tredje sæson med førsteholdsbold - impressive). Så statistikken er ikke på vores side.

Men fuck det! Der er sagt meget om løgn og statistik gennem tiderne, og meget af det er om ikke korrekt, så tankevækkende tæt på det. Under alle omstændigheder er det vel kun Jakob Glerup - Viborgs svar på Grauballe-maden - der kan bruge en sejr i 2001 til ret meget. I dag er en ny kamp, det er Viborg anno 2007 mod AGF anno 2007, der mødes. Og der er AGF - også uden blå-hvide briller - stærkere. Ser man bort fra Furuseth, er der næppe ret mange VFF'ere der ville være i startopstillingen hos AGF. Sennels kunne dog også på en god dag løfte vores venstreside. Men hellere Budtz end Tengstedt, hellere Arnasson end Glerup, hellere Boom Boom end Jakob Olesen, hellere mig selv end Simon Nagel. Vi har et stærkere hold, en stærkere moral. Vi har Graulund, Arnasson og Lindkvist tilbage i truppen. Tre point i aften, så er der fire pinde ned til stregen og en roligere vinter i vente..

Kom så hvii'e, for fanden da!

Ingen kommentarer: