søndag den 13. juli 2008

Næst' år

Peter Graulund er blevet selveste mr. AGF - takket være sin mildest talt kontante spillestil og aggressive attitude. Som topscorer for de hviee i 2003 sikrede han overlevelse, og igen i den netop overståede sæson var han en uundværlig spiller for overlevelsen.Men når alt er sagt, så var det en af til en lidt rusten Graulund, der af og til også havde erstattet sin aggressive vinderattitude med en opgivende udstråling. Klubben har derfor gjort to ting. Indkøbt en superangriber (7-9-13) i Nando Rafael (den eneste spiller jeg har set, der får hard-on af at score...)


Om den famøse stivert sagde han i øvrigt: "Goals are sexy and they make you horny. And a goal like that is just like an orgasm. It can happen that, when you score a hot goal, and unbeknown to yourself, you get a hard-on. And, I don't use any underwear, so when you run there is a lot of hanging and dangling..." Det skal nok blive spændende at se hvor mange gange vi skal se Nando med en bule i bukserne næste år! Nå, det var et sidespring..

Den anden reaktion var at fratage Graulund anførerbindet, idet han i konkurrence med Dioh og Nando ikke er garanteret en startplads. For så vidt en OK tilgang, om end jeg er mere til Real Madrid tilgangen (Raul er anfører, Guti nr to og Casillas nr tre. Uanset at kun Casillas altid spiller fra start). Men noget tyder på, at man (som så mange gange før) har håndteret det skidt. Jeg ville nok mene, at det mest fornuftige er, at BS og OP snakker sammen om det først, og derefter indkalder Graulund samt Staff til en samtale, hvor man stille og roligt over en cappucino eller Faxe Kondi forklarer om sine bevæggrunde. Sådan har man tilsyneladende ikke valgt at gøre det - i hvert fald kunne Graulunds mildest talt fornærmede tilgang til det manglende anførerbind tyde derpå.

Hvis Graulund er den mand, vi alle havde troet han var, skulle han tørre øjnene, binde støvlerne og til kamp og træning bevise, at han skal starte inde.. Så Graulund, ind i kampen!

Ingen kommentarer: