søndag den 27. januar 2008

Bizar statistik

Fjollesæsonen lakker mod enden - og det ser ud til, at alene lillebror Jørgensen kommer ind, mens der gudskelov ingen afgange har været. Kunne ellers godt have set en Budtz ende i FCK som erstatning for Smalle Hangeland - men de valgte helt uforståeligt at hente en 29 årig tjekkisk højreback istedet for 14 mio. kr. (det er helt bizart i dansk fodbold at give 14 mio. kr. for en back - det er Bundesliga-priser!)..

Og som tidligere nævnt er jeg tryg ved truppen som den er. Og dog. Statistikken nedenfor taler sit tydelige sprog. Overlevelsen i suppen er afhængig af én mand.
Navn Antal
Peter Graulund 12
Dioh Williams 2
Frederik Krabbe 1
Mike Tullberg 1
Lars Pleidrup 1
Jerry Lucena 1
Alex Valencia 1

Nuvel, Boom Boom skal nok score 4-6 mål i foråret, ligesom vi mangler hovedstødsmålene fra de garderhøje defensivspillere (Budtz, Madsen, Kari), og White skal nok score på en friløber før eller siden (7-9-13). Men en agrebsforstærkning ville lune. Det virker ikke til, at rusten bliver banket af Foldgasts målinstinkt foreløbig, mens de unge er for unge (endnu...)

Jeg sætter ikke mine ønkser højt, men noget fra Brøndbys overskudslager kunne være godt - f.eks. Katongo. Eller en Simon Bræmer fra AaB kunne også være interessant. Lasse Qvist fra FCK kunne måske lejes for foråret, eller måske noget fra første division (Pablo Pin.... er dog nok for dyr). Det er simpelthen for farligt at sætte hele sin lid til, at en 31 årigs fighter - der aldrig sparer sig i tacklingerne - ikke får en skade i knæ, ankler, eller ryg...

1 kommentar:

Kalle sagde ...

Og FCK gav eftersigende 20 mill. for den 31-årige Ulrik Laursen.

Det' helt gak!