lørdag den 29. marts 2008

Første søndag efter påske

Påsken gav som point 2 point og en målscore på 0-2 efter 3 kampe. Ikke noget at råbe hurra for, men vi har dog øget afstanden til de evige rivaler fra Viborg.

Og traditionen tro underpræsterede de hviee i påsken. Sæsonens første 18 kampe gav 18 point. Her kan alle vist regne pointgennemsnittet pr kamp ud. Og 2 point i 3 kampe - ja her kan alle vist også være med - 0,66 point pr kamp. .

Derimod fik vi point både palmesøndag og skærtorsdag, hvilket bryder de seneste sæsoners elendige præstationer på netop de helligdage.... Lad os få nogle flere kampe på Kr. Himmelfartsdag - der plejer vi at vinde!

mandag den 10. marts 2008

En ny påskekrise?

Sæsonstarten står for døren. Dette betyder traditionelt, at den optimisme, der er opbygget henover vinterpausen, skal knuses som en spæd erantis under en Dr Martins støvle.

I de tre sidste sæsoner i superligaen har de hviee således startet foråret ganske forfærdeligt. I nedrykningssæsonen fik vi 1 point i de tre første kampe, hentet med 1-1 hjemme mod HFK - i kampen hvor Sheriffen fik et noget hårdt dumt andet gule kort for at flytte bolden efter der var fløjtet af - og så udlignede HFK minutter efter.

Året før fik vi hele 3 point i de tre første kampe - hentet via 2-1 hjemme mod Farum, hvor den unge stud.jur og GH-mand Mads Frost scorede ti minutter før tid og fejrede målet med en 100 m dash langs C-tribunen. Good times.

Året inden - altså foråret 2003 - så det lige så skidt ud. Sheriffen, Tina Thorninger og Dadler scorede i Esbjerg, så vi fik 3-3. Et point i de første tre kampe kunne det blive til.

Sæson Pointhøst 3 første kampe Pointsnit 3 første Pointsnit alle 33 runder
2005/06 1 0,33 0,67
2004/05 3 1 1,81
2003/04 1 0,33 1,09

Som tabellen ovenfor viser (man er vel scient.pol.!), så underpræsterer AGF altså konsekvent - selv i nedrykningssæsonen fik man kun halv høst i forhold til sæsongennemsnittet.

Tankevækkende!!!


Og så er der det med påsken.. Vi starter sæsonen palmesøndag, en helligdag vi har dårlige erfaringer med. I de tre sidste superligasæoner har tabt alle gange. Skærtorsdag har kun spillet på en gang i de sidste år - og der tabte vi. 2. påskedag er en bedre dato - samtlige 4 point vi har fået i de seneste 7 påskekampe (2004-2006) er hentet 2. påskedag. Så meget ildevarslende, at kampen mod OB er flyttet til påskesøndag.

Så påsken kampe - Horsens ude, Randers hjemme, OB ude - er ikke nødvendigvis lig med mange point - faktisk kun ca. 0,56 point pr styks - svarende til en enkelt uafgjort (Randers hjemme?). Vores nærmeste konkurrenter Viborg har EfB hjemme, Farum hjemme og AaB ude - ikke umuligt at de henter 6 point dér. Lyngbys første tre kampe gider jeg ikke en gang gennemgå, om de så havde vores 2. hold hjemme tre gange ville de ikke få point. EfB har et lidt sværere program med Viborg ude (ikke overraskende), FCK hjemme og Randers ude. Måske de kommer ned i bundstriden for alvor...

Nu kan der siges meget om statistik og løgne og bedrag. Men én ting jeg har lært af mange bitre år som AGF-fan, det er, at optimismen har trange kår. Det er kun 2 år siden, jeg hævdede "at nedrykningen ikke er et tema". Det blev det. Det kan blive det igen.

lørdag den 8. marts 2008

A new beginning..

Denne signatur er flyttet, internettet er langt om længe flyttet med - og foråret står for døren.

Der er med andre et væld af nye indlæg på vej - de skal baaare lige skrives. Derudover har en NN - navnet er bloggen bekendt - lovet at sende et indlæg eller to i løbet af foråret...

For nu lige at komme i gang med et let indlæg, så snakkede jeg med en, der ligesom mig lider af den hvide feber, om de tre mindst ultra ting, man gør og har.

Her er min liste over de tre MINDST ultra aspekter ved min tilværelse...

1. Jeg har en cykelhjelm. Og bruger den af og til...
2. Jeg drikker ganske vist spande ad kaffe, men rører ellers ikke stærkere stimulanser end alkohol. Mest af alt fordi jeg er en tøsedreng.
3. Jeg forstår godt, at Mads Jørgensen forlod AGF, konkurstrusler og bundkamp til fordel for BIF, fast og høj løn og medaljekampe...

Inspireret af Erlend Loe vil jeg ikke afvise, at der kommer andre lister.